2 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med fantastisk sommervejr.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Torben, Morten, Nicklas, Bo - Thomas, Steen, Mikael, Jan - Henrik, Bali
På bænken sad: Lars G og HC

Der var returopgør på Kløvermarken kun en uge efter at Ulvene havde rundbarberet Tre Falke 3-1 i Valby, og det var tydeligt at Tre Falke havde hævn på menuen. De startede som lyn og torden, og inden Ulvene havde set sig om, og inden der var gået et kvarter, var Ulvene bagud 2-0!

Dette fik dog Ulvene op på mærkerne, og resten af halvlegen blev ét langt pres mod Falke målet. Det gav bonus efter en halv times spil, hvor Jan, på flot oplæg fra en velspillende Torben, helflugtede bolden flot i kassen, 1-2! Blot et par minutter senere bølgede et fremragende Ulveangreb ned mod Falke målet, og efter en legestue a la Argentina kunne HC smide bolden lige ind i hovedet på Lyster, der flot bankede bolden i kassen til 2-2, som holdt sig til pausen.

Anden halvleg bedyndte som første sluttede med et stort Ulvepres, og efter et kvarters spil var det igen Torben som kunne finde Jan på midten, og Jan kastede sig ekvilibristisk i luften og sakseparkede boldne i kassen via undersiden af overliggeren. Et af de absolut flotteste mål på Kløvermarken denne sæson!

Ulvene slappede nu igen lidt af, hvilket Falke opsnappede, og blot et par minutter efter føringsmålet slap højrekanten igennem og passerede en chanceløs Kristoffer til 3-3. Ulvene lod sig dog ikke slå ud, og med et kvarter igen kunne Mikael uden for feltet banke sin første Ulvekasse nogensinde ind til 4-3!

Der var nu hefig gang i kampen, og med 10 minutter igen får falke et tvivlsomt straffespark, som nummer 23 skal tage, men Kristoffer kigger ham ud og napper sparket til publikums udelte begejstring, stadig 4-3... Nu mangler der blot 5 minutter, og så viser træneren sit store taktiske overblik, da han vælger at tage et tilsyneladende tåbeligt gult kort, men som alle eksperter er enige om, så spiller 10 mand ofte bedre end 11, og kort efter kan Henrik via en forsvarsspiller tordne bolden i kassen direkte på frispark til slutresultatet 5-3! Og nu ligger Ulvene nummer 3 med en kamp til gode!