Ryt - Gregers - Mikkel - Dan
Lasse D - Møller

Bænk: Lars C og Sam.

Mål for ulvene: Dahl, Rytkønen og Dan. Assists: Dahl og Dan.

Som tingene spidser til i slutspillet om oprykning til mesterrækken, hvilede der et tungt pres på Steppeulvene om sejr i søndagens kamp mod EFE - et hold, Ulvene kun med nød og næppe fik uafgjort mod i foråret. Denne søndag stillede Ulvene dog med et særdeles kompetent hold, der dog trods massivt spilovertag måtte langt ind i 2. halvleg, før end det lykkedes at punktere kampen endeligt.

Trods en strid modvind i første halvleg tog Steppeulvene teten fra start, og det ene angreb bølgede ned mod EFEs mål efter det andet. Desværre blev der taget alt for mange forkerte beslutninger i den helt afgørende fase lige foran mål, eller også var afslutningerne alt for uskarpe til at volde EFEs udmærkede målmand problemer.

En stærkt spillende Dan på pladsen som "falsk 10'er" fik dog ikke langt tid før pausen, spillet Lasse Dahl fri, og Ulvenes topscorer scorede sikkert og sørgede for fin stemning i pausen. 2. halvleg blev spil til et mål - og begrebets bedste betydning. Således rørte Bali bolden 1(!) gang i 2. halvleg - og det på en tilbagelægning. EFE havde ganske enkelt intet at komme med overfor et stærkt og koncentreret udehold, der dog stadig sløsede for mange muligheder for lukke kampen endegyldigt væk. Der skulle derfor gå ca 25 min. med den trods alt matematiske usikre 1-0 føring, før end Michael Rytkønen afsluttede endnu et af sine energiske ryk på højrekanten med at lægge bolden over i de fjerneste målhjørne! Og kort efter kronede Dan en fin dag med - med glimrende hjælp fra EFEs målmand - at score fra distancen til 3-0. Og således fulgte Steppeulvene på ny op på de andre førerhold - OA og Boca Vistas sejre, så de sidste tre kampe bliver rigtig spændende med to interne opgør til at afgøre det hele!