Tidspunkt: Lørdag 25 Juni klokken 13.20

Følgende Ulve var valgt: Lasse - Zabel, Danny, Malthe, Kristian - Asbjørn, Christian, Møller, Daniel R - Dan, Lars
På bænken sad: HC, Koch og Mikkel
Mål for Ulvene: HC 2, Lars, Zabel

Flot vejr omend en smule vindfuldt, tog imod ulvene på Bane 6, som også kunne kaldes Bane Lort. Forsøg på at flytte til en anden af de tre omkransende og tomme baner, blev affærdiget kort og kontant af den unge og regelrette dommer. Så Steppeulvene kunne regne ud at deres teknisk betonede pasningsspil endnu engang måtte erstattes af 'kick and rush' bold.

Med disse præmisser som en del af det taktiske oplæg, var det en flok ulve der ville sidde på kampen fra starten af. Lars Caspersen, der havde fået chancen fra start, kvitterede med et sandt arbejdsraseri der stressede de bagerste Disciple. Møller og Christian arbejdede hårdt i maskinrummet på midten og Lasse udstrålede sikkerhed og overskud mellem stængerne.

Det gode udgangspunkt gav pote i det 23. minut, hvor Lars Caspersen blev sendt afsted i dybden, på en perfekt spilning. Alene med keeperen chippede Lars den frækt ind nede ved roden det korte hjørne. Fortjent kom ulvene foran.

Det holdt indtil kort før pausen, hvor DD fik reduceret ved en noget tilfældig lejlighed, hvor et skud blev rettet af og endte hos angriberen, der ramte den helt skævt, men inden for rammen, helt ude ved den ene stolpe.

Der blev taget hul på anden halvleg med en vis fortrøstning, da vi skabte masser af chancer, men lige manglede den sidste skarphed. Det skulle nok komme, blev man enige om.

Anden halvleg fortsatte hvor første slap.

Dog var det i en situation meget tæt på at DD kom foran. Den skaldede angriber blev sendt godt afsted i dybden, men Lasse godt godt ud og fik blokeret afslutningen. Desværre kom riposten tilbage til angriberen, men anføreren kastede sig, uden at tænke på egne liv og lemmer, ind i næste afslutning og fik bokset bolden til hjørne. Et meget vigtigt indgreb i denne fasse af kampen.

Vi skulle dog helt frem til 70. minut før det uundgåelige skete. En løs bold uden for feltet, blev opsnappet af Møller der fandt HC i feltet. Og Pichichi svigtede ikke. 2-1.

Kort tid senere blev en anden bold hældt ind i feltet: Danny forlænger med låret og endnu en gang står HC rigtig placeret og afslutter fladt i modsatte side af målet. 3-1. Nu stod der ulvene på det hele.

Kampen kulminerer, da HC på kanten af feltet ser Zabel komme stormende i fuld galop. Jens Christian modtager bolden i løb og brager den op i nettaget !! Han fortsætter sin fejring ud til Lars på sidelinjen og kan konstatere at det usandsynlige er sket: Sidste gang Lars Caspersen scorede (og det sker jo ikke så tit), scorede Zabel også (det sker absolut ikke tit).

God sejr at gå på 'sommer-trænings-lejr' på. Steppeulvene får brug for et skarpt efterår for at undgå nedrykning.