Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: Mandag 4. april klokken 17.30

Følgende Ulve var valgt: Sune - Steen, Bo, Mikkel, Daniel R. - Jakob, Gregers, Koch, Lasse - Dan, Lars
På bænken sad: Daniel N.

Sæsonens første kamp var imødeset med spænding, og i ugen op til var der på et tidspunkt 18 interesserede spillere. Utroligt nok endte det med at Ulvene startede kampen kun 11 mand, da HC havde valgt at tage på kursus i udlandet, Malthe blev kaldt hjem til en syg kone og Daniel først kom et stykke ind i anden halvleg.

Ikke just den bedste optakt, men det var stadig en flok spændte Ulve der indtog bane nummer 9 på Kløvermarken. En bane der kom til at spille en afgørende rolle i kampen, og ikke på¨den gode måde...

I kampens indledning følte holdene hinanden lidt an, og der blev ikke lagt det store pres fra nogen af holdene. Banen indbød ikke just til småspil, så det var en noget uskøn start med mange lange bolde fra begge hold. Discipline fik hurtigst styr på nerverne og via en del vundne andenbolde fik de sat et lille pres på Ulvene. Et pres der efter 20 minutters spil betød at deres midtbanegeneral med nummer 17 kunne ligge an til et langskud fra omkring 25 meter, og bolden strøg op i krydset forbi en sagesløs Sune.

Ulvene rejste sig dog hurtigt og blot 10 minutter senere blev en hårdtarbejdende Lars sendt i dybden, og han rundede keeperen som ikke så anden udvej end at nedlægge ham - straffe! Gregers tog ansvaret på sine skuldre, og scorede sikkert tikl højre for keeperen, 1-1!

Og så tilbage til banen... Kort inden pausen sender Discipline's nummer 10 et harmløst skud afsted mod Ulvemålet, men idet Sune vil samle den op rammer den en af utallige knolde og springer direkte til højre uden om Sune og ind i målet. Et besynderligt mål, men det betød at discipline kunne gå til pausen foran 2-1.

I anden halvleg fortsatte den tætte kamp, men Ulvene fik sat mere og mere pres på Discipline, og da de fik en mand lidt underligt vist ud i 10 minutter for en forkert udskiftning satte Ulvene alle sejl til. Kort efter blev Ulvene for alvor farlige, da en bedre og bedre spillende Møller fik chancen efter en retur, og resolut hamrede bolden mod kassen, men den blev reddet af en Discipline forsvarer på stregen.

Med 20 minutter igen fik Gregers et ligeså besynderligt gult kort, og nu var holdende 10 mod 10. Ulvene fortsatte presset, og med et kvarter igen var formanden trægt af at der ikke blev afsluttet mere, så han tog chancen fra godt 30 meter og hamrede bolden på undersiden af overliggeren - keeperen havde vist også hånden lidt på.

I kampens døende minutter satsede Ulvene alt og tog bl.a. Sune med frem på et hjørnespark, hvilket resulterede i en kæmpe chance den anden vej, som dog blev brændt af nummer 23, og Ulvene kom aldrig tættere og taber derfor sæsonens første kamp 1-2.