Discipline D. - Steppeulvene 0-1

Spillested: Valby
Tidspunkt: Lørdag 23. maj klokken 13.30

En 8-9 hooligans, aka deres dårlige spillere, var mødt op på Discipline D.'s sidelinie. De skulle overvære revanchekampen efter det forsmædelige nederlag til Ulvene fra bænken, da de var blevet vejet og fundet for lette til en kamp mod topholdet.

Følgende Ulve var valgt: Lasse - Torben, Nicklas, Malthe, Koch - Jakob, Daniel, Korne, Alsing - Bali, HC
På bænken sad: Sune, Lars Cas. og Steen

Der var lagt op til en revanche for Discipline efter det forsmædelige nederlag i cuppen, hvor de satte en 3-1 føring over styr de sidste 5 minutter for derefter at ryge ud efter forlænget spilletid. Der var derfor skiftet ud på mange pladser i forhold til denne kamp, men Ulvene satte sig alligevel på spillet fra start.

Discipline var dog meget godt med, men efter et kvarters spil kom Koch alene igennem efter fornemt bandespil med Daniel, men han glemte at kigge på snørebåndene, så bolden røg langt over mål.

Ulvene dominerede nu mere og mere, og efter flot forarbejde af Jakob på højrefløjen burde først Bali og derefter HC have bragt Ulvene i front. Det stod dog stadig 0-0, og det gjorde det også efter en halv time, da et ellers flot samarbejde mellem HC og formanden ender for fødderne af Daniel, der dog efterligner Koch's afslutning fra tidligere, og sender bolden laaaangt over mål.

Ulvene må lettere ufortjent gå til pausen med 0-0.

I starten af anden halvleg har Discipline tydeligvis fået justeret midtbanen, og de er langt bedre med, dog uden at skabe noget som helst mod et stærkt ulveforsvar. Der skete faktisk ikke det helt store i anden halvleg før der var spillet 84 minutter, og Jakob Møller slipper igennem - efter fremragende forarbejde af HC - og sikkert placerer bolden forbi en fremstormende keeper. 1-0 til Ulvene!

Discipline satser forståeligt nok alt nu, men det er stadig Ulvene der er langt mest farlige på kontra. Specielt i en situation hvor deres målmand efter hårdt pres af Alsing sparker boldene lige hen for fødderne af Korne, der dog sender et forkølet spark mod mål. Bolden ender hos en tilbagestormende Alsing, der - som Daniel udtrykte det - 'var marginalt offside' (med andre ord en 25-30 meter...). Kampen ender med en fortjent Ulvesejr på 1-0, og referanten kan faktisk ikke huske en eneste chance til Discipline (udover et langskud, som det er svært at gøre noget ved).