Lars C, Martin L, Gregers, Lasse K
Mads, Lasse D

Mål: Martin, Mads og Lasse D
Assists: Lasse K, Lasse D, Lars C

I sæsonens sidste og points-mæssige betydningsløse kamp inden den altafgørende playoff-kamp mod Voldens IF, var der primære mål at tanke selvtillid. Og det gøres jo bedst ved at vinde og holde nullet. Og det gjorde vi så. En meget stabil og sikker 3-0 sejr over et Colorbar, som egentlig prøvede deres bedste at presse Ulvene i kampens indledning, som blev lidt hektisk. Men efter de første 10 minutter, fik Steppeulvene fuld kontrol over tingene, og i alt havde Colorbar vel max 2 afslutninger mod mål.

Og så kunne Martin Laursen score sit første mål for Steppeulvene ved at komme først i det lille felt på en fin centring fra Lasse K - Mads kunne uhindret sparke bolden op i det nærmeste hjørne efter en fix hælaflevering fra Lasse Dahl, inden samme Dahl i anden halvleg endelig fik bonus fra sine talrige kanldhårde skud lige i maven på målmanden, da denne nu måtte se bolden hoppe ind i mål efter at have pumpet al luften ud af ham.

Til sidst rokerede vi lidt rundt og gik måske lidt kolde, så Colorbar fik en del omstillinger, men farlige blev de aldrig. 3-0 og klar til oprykningsbrag!!