1 tilskuer mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med dejlig solskin og næsten ingen vind.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Bo - Lars Cas., Bali, Morten, Koch - Lasse, Steen, Rene, Alsing- Thomas, Asbjørn
På bænken sad: Lars

Mål for Ulvene: Lars Cas., Lasse

En skøn søndag morgen på Kløvermarkens fine baner blev fejret med en stensikker 2-1 sejr over Colorbar. Ulvene startede som lyn og torden, og kunne efter et lille kvarter, da Lars Caspersen stillede sig i vejen for at Morten kunne score, tæmmede bolden, vendte rundt og hamrede bolden sikkert i kassen, 1-0!

Ulvene dominerede, uden dog at skabe de store chancer, og 2-0 målet faldt da også lidt heldigt, selvom Lasse nok vil modsige sig dette. Målet blev scoret efter godt en halv time, da Lasse modtager bolden i højre side, og sender den i en fin blød bue over målmanden til 2-0 føring til Ulvene! Indlæg eller skud? Den må Lasse selv klare...

Føringen holdt til pausen, og det var et lidt opgivende Colorbar hold, der måtte mærke Ulvenes uhyggelige skarphed foran kassen.
Ulvene satte den unge formand på kassen fra anden halvlegs start, og om det var fordi Colorbar så chancer for at score på den ustabile keeper (Bo holdt jo clean sheet i første halvleg), eller om det var fordi midtbanen faldt sammen uden generalen er ikke til at sige, men Colorbar kom pludselig med i kampen igen. Troen på at det urokkelige tophold kunne rokkes vendte tilbage, og efter 20 minutters spil i anden halvleg kom reduceringen, da en helt fri nummer 17 kunne passere en sagesløs Kragelund, der ellers havde diskmmet op med flere mirakelredninger på dette tidspunkt.

Efter dette og en lille opsang fra de bagerste geledder vågnede Ulvene igen, og resten af kampen blev kontrolleret hjem, og vi blev endda snydt for et straffe. Alt i alt en fortjent sejr, og Ulvene ligger stadig klart nummer 1!!!