0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med dejlig solskin og næsten ingen vind.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Lars G - Thomas, Lars K, Morten, Bo - Lasse, Steen, Malthe, HC - Henrik, Bali
På bænken sad: Daniel

Mål for Ulvene: Henrik, Lasse, HC

Ulvenes 4 kamp i B rækken bød på den 4 sejr, da Colorbar blev sendt hjem med en 3-0 sæk i bagagen. Kampen gav officiel debut til Daniel, som dog havde glemt debutant pilsnere og derfor startede ude. Ulvene startede hvor de har sluppet i de andre kampe, og satte sig hurtigt på kampen. Allerede efter små 3 minutter slipper Lyster igennem på kanten af feltet og med en knaldhård venstrebensafslutning udplacerede han Colorbars keeper, 1-0!

Herefter kontrollerede Ulvene kampen fuldstændig, og selvom boldbesiddelsen var lige fordelt havde man hele tiden fornemmelsen af at Colorbar ikke kunne komme igennem Ulvenes forsvarsmur, hvorimod Ulvene virkede straks farligere. Efter 25 minutter fik Henrik bolden på kanten af feltet, og spillede den videre til Lasse, som med et følt lob over i det lange hjørne ikke levnede keeperen en chance, 2-0! Resten af halvelegen forløb uden de store incidenter, og holdene gik til pausen med Ulvene foran 2-0.

I starten af anden halvleg kom Colorbar bedre med i kampen, og Ulvene blev faktisk presset lidt tilbage, men igen uden at Colorbar skabte en eneste chance. Efter 23 minutter får Ministeren en advarsel for at sparke bolden væk, og så tænkte vi at det virkelige pres kom. Istedet slog Ulvene en giftig kontra med 10 mand, og Lasse fandt HC i dybden, og sådan en chance skal man ikke give en skarp HC, som sikkert eksekverede til 3-0. Kampen var nu afgjort, og Ulvene kørte den stille og roligt hjem. Endnu en god kamp af Ulvene, og deres udsendte reporter mindes ikke at kunne huske en eneste chance til Colorbar.