Hele 5 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med fantasisk sommervejr.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Lars G - Koch, Morten, Steen, Bo - Alsing, Nicklas, Henrik, Lyster - Thomas, Bali
På bænken sad: Henrik

Uha, der var varmt på Kløvermarken denne lørdag eftermiddag, og det bar kampens tempo i starten tydeligt præg af. Ingen af holdene formåede at få spillet til at fungere helt, men det var Climax der hurtigst fandt melodien.

Ulvene blev sat under hårdt pres, og efter et kvarters tid løb deres nummer 11 ind i en flot trukket offside, men bolden blev spillet til venstre, og selvom han løb efter bolden skønnede dommeren ikke at han havde indflydelse. Det betød dog at Ulvene nu var langt fra markeringerne, og da manden på venstre fløj lagde den ind over var det til en fuldstændig blank nummer 9, der let kunne score til 0-1.

Kort efter fik deres nummer 5 bolden på midten, og så at Lars G var langt ude af målet. Et ikke særlig godt spark, men den fik nok til at sejle ind under overliggeren, 0-2.

Ulvene faldt nu mere eller mindre fra hinanden, og Climax spadserede igennem både midtbane og forsvar 3 gange mere i første halvleg, og så stod der 0-5 ved pausen! En rigtig skidt første halvleg af Ulvene, men Climax var også dygtige til at udnytte vores fejl, og scorede vel på samtlige chancer.

Tingene blev talt igennem i pausen, og med en Minister in spe (Henrik havde fået den tvivlsomme ære af at hedde Thomas Rohde på holdkortet) på banen fra anden halvlegs start fik Ulvene langt bedre fast. Kombinationerne flød nu pænt, og alle ville gerne have bolden. Det første kvarter så rigtig godt ud, uden at der dog blev skabt helt åbne chancer.

Nu pressede Ulvene på, og selv forsvarsgeneral Larsen var med i angrebene. Den offensive indstilling gjorde os dog sårbare overfor kontraspillet, og Climax udstillede en af Ulvenes største og eneste svagheder, nemlig tilbageløbet, efter 25 minutter, hvor deres 2 angribere kombinerede sig igennem og nummer 9 kunne lave sit andet mål, 0-6!

Kort før tid blev det også 0-7, og det blev kampens slutresultat. En elendig første halvleg, og en hæderlig anden halvleg, mod et rigtig godt hold som tydeligvis var blevet forstærket til dagen. Det skal lige til slut nævnes at Ministeren spillede sin nok bedste kamp for Ulvene, og det endda helt uden brok!