Mål for Ulvene: HC 2, Henrik 2, Lars K 2, Jacob

0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med solrigt vejr med en let brise over Amager.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Henrik - Lars Cas., Morten, Tony, KB - Lars K, Steen, Lasse, Mikael - HC, Jacob
På bænken sad: Christian

Det blev en kaotisk optakt til kampen, hvor Tobias først ikke dukkede op og Præstegaard og Lars måtte ringe efter forstærkninger, da vi pludselig kun var 10. De kom heldigvis, men dommeren ville ikke lade os spille uden ovetrækstrøjer på, så formanden måtte tage den lange tur indtil klubhuset og leje en posefuld inden vi kunne komme igang.

Det virkede dog ikke til at det var noget der havde generet en flok veloplagte Ulve, da lagde fint fra land og fik skabt et par pæne chancer til både HC og Jacob. Climax havde også deres chancer, blandt andet et godt langskud som Henrik kiggede hele vejen op på overliggeren.

Christian ankom lidt for sent, men blev skiftet ind på målet da han ankom, og Lyster blev flyttet ud på venstrekanten, mens KB fik en lille pause og Lars K gik på backen. Dette virkede, og Ulvene sad nu tungt på midtbanen, hvor begge fløje kom meget med centralt, hvilket tydeligvis forstyrrede Climax. Efter 25 minutter kunne Ulvene bringe sig foran 1-0, da Lars K fik presset sig foran målmanden og headede Jacobs fine indlæg i kassen. Føringen holdt til pausen efter en meget lige første halvleg.

I halvlegen var kampen nød til at blive flyttet til den oprindelige og meget knoldede bane vi skulle have spillet på fra start, men som vi valgte at bytte ud med en anden, hvor der desværre nu var nogen der skulle spille.

Eller desværre og desværre.... Ulvene kom nu over på en mere genkendelig bane uden græs, og med masser af knolde, og pludselig sprudlede hele holdet! I løbet af det første kvarter af anden blev Climax spillet baglæns ud af Kløvermarken, og Ulvene lavede 4 suveræne mål og førte 5-0 efter scoringer af Henrik (2), HC og Jacob! Til tider var der kun et hold på banen. Efter 25 minutter begyndte Ulvene at gå lidt ned i gear, og Climax kunne begynde at spille med igen.
Dette resulterede i 2 trøstemål, hvor der dog var offside på begge, og stillingen var nu 5-2. Det ville Ulvene ikke have siddende på sig, og det sidste kvarter formede sig som det første i anden halvleg, hvor Ulvene spillede bolden flot rundt i trekanter med førstgangsafleveringer, og Climax var mere eller mindre omdannet til kegler. Overtaget resulterede i endnu 2 mål, blandt andet dagens flotteste, hvor Lars K modtager bolden med ryggen til mål og vælger at flugte den første gang med højre yderside i en blød bue over målmanden, som var kommet langt ud.

Et suverænt punktum, for en suveræn anden halvleg, som jeg ikke tøver med at sige er den bedste jeg har været med til i min tid som Ulv. Klasse!