3 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med solrigt vejr med en let brise over Amager.
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Lars Cas., Morten, Nicklas, Lars K - Torben, Steen, Mikael, Koch - Henrik, Bali
På bænken sad: Lars C, Bo og Jan

Ulvene løb toptunede på banen denne lørdag eftermiddag på Kløvermarken, og man havde tilmeld overskud til at give debut til både MIkael Præstegaard og Jan Dons-Møller her i sæsonens første kamp. Kampen startede med et vist pres fra Climax, som udnyttede rygvinden til at sende lange bolde op imod de to angribere. En taktik der ikke virekede i starten af kampen, og der var mest spil på midten af banen. Efter 19 minutter sparkede en af Climax' forsvarsspillere bolden ud af kommunen, og heldigt landede den for fødderne af en helt fri nummer 12 der overspurtede Ulvens forsvar og scorede sikkert til 1-0. Et dumt mål at indkassere, men Ulvene bevarede gejsten. Resten af halvlegen blev en uskøn affære uden de store åbne tilbud, og holdene gik til pausen med en 1-0 føring til Climax. 2. halvleg startede med et gevaldigt pres fra Ulvene, og Climax brugte det meste af tiden på at sparke væk. Ulvene skabte dog ikke rigtig nogle store chancer, men et par rimelige forsøg udefra og et hovedstød snert over målet fra Bali var det tætteste man kom på en scoring. Ulvene havde på dette tidspunkt fortjent en udligning, men som det så ofte går i fodbold løb Climax kontra og scorede efter et hjørnespark. Hovedstødet blev sat ind af deres nummer 6, som var en ordentlig kleppert på 2,05m og 120 kg. Målet blev scoret efter 71 minutter, så der var stadig tid for Ulvene, men de formåede ikke at komme igennem et godt spillende Climax forsvar, og istedet kunne Climax i slutminutterne øge til 3-0 efter endnu et hjørnespark, hvor den meget store mand begik frsipark på Bo uden at dommeren så det. Ulvene spillede egentlig en fin kamp, men på en dårlig bane, og med et par uheldige scoringer imod sig. Træneren er dog fortrøstningsfuld!!