Mål for ulvene:

1-0: Martin (assist: Dahl)
2-0: Anders (assist: Dahl)
3-0: Dan (ingen assist)

Første kamp efter en lang sommerpferie, hvor ulvene kunne sole sig ikke blot i det fine sommervejr, men også placeringen som nr. 1 i mesterrækken. Og et revanche-lystent (eller måske bare lystent) ulvehold var fra kampens start klar på at vise, at forårssæsonens dumme 1-3 nederlag til de skotske knokkelmænd mest af alt skyldtes en dårlig bane i Valby. Så Celtic blev presset i bund fra den nidkære dommers første fløjt og havde vel knapt en aflevering på Ulvenes halvdel i de første fem minutter. Så det var ganske fortjent, da Martin Laursen kunne bringe hjemmeholdet i front efter kun 10 minutter, da han udnyttede en foruroligende uselvisk aflevering helt inde i det lille felt fra topscorer Lasse Dahl. Men Dahl valgte tydeligvis udelukkende at fokusere på sin placering på assist-listen i denne kamp.

Det gjorde han også kort før pausen, da han fik spillet bolden til debutant Anders Hadberg, der kunne banke bolden flot op i hjørnet. Anders skulle lige bruge 2 langskuds-kiksere på at spille sig ind på holdet, men tog altså siden revanche. Velkommen til! - Og som om et mål ikke var nok i debuten, meldte den gode Anders sig lynhurtigt til også at vaske tøjet efter kampen. Sikken en debut!

I 2. halvleg blev det cruise-control for ulvene, og Celtic havde vel knap et eneste rigtig farligt forsøg på Mikkel i målet. Og så var det logisk, at Dan kunne score et fint solomål, hvor han energisk tacklede bolden fra Celtics forsvar (jo, den er god nok, det var faktisk Dan, der tacklede) og driblede ned og udplacerede keeperen.

Første reelle 3-0 sejr i år, og Steppeulvene har stadig kurs mod mesterskabet. Men der venter hård modstand i de næste par kampe - så intet bliver taget for givet!!

MOM: Nicklas