Cph. Celtic-2 - Steppeulvene 2-2

Spillested: Valby Idrætspark
Tidspunkt: 21. Maj klokken 17.30

Mål for Ulvene: Daniel 2

En skadet Klaus mødte op som tilskuer på valby Idrætspark. Spillerne blev mødt med strålende solskin, med en let brise på tværs af banen.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Steen - Torben, Malthe, Mikkel, Bo - Alsing, Koch, Daniel, Dan - Jakob, HC
På bænken sad: Lars Caspersen

En lækker forårsaften og en knap så lækker bane var hvad der ventede de to hold denne fredag i maj. Starten af kampen bar præg af en vis nervøsitet og en gensidig respekt de to hold imellem, og der blev ikke skabt de store chancer de første 20 minutter som mest var et slag om at anskaffe sig midtbaneovertaget.

Efter 23 minutter skulle dette dog ændre sig, da Jakob brød smukt igennem på højrefløjen og fandt den tilbagevendte midtbanekæmpe Daniel, der vanen tro ikke svigtede foran mål, men udplacerede celtic keeperen, 0-1!

Celtic var nu rystede, og i den resterende del af første halvleg skabte Ulvene flere store chancer, og HC var tæt på at øge på et hovedstød efter frispark, og Daniel fik måske fejlagtigt underkendt et mål for et frispark begået af HC.
Celtic skabte vel reelt set ikke en eneste chance i første halvleg mod et virkelig godt spillende Ulvehold.

Ulvene blev enige om bare at fortsætte, men af uransagelige årsager gik der lidt panik i den i anden halvleg, og Celtic kom frem til flere store chancer som dog blev brændt eller afværget.

Istedet slog Ulvene nogle giftige kontraer, og en af dem mundede ud i et frispark i venstre side, som HC smukt sendte ind i panden på Daniel - med lidt hjælp fra keeperen - og stillingen var nu 0-2, med et kvarter igen!

Celtic fik dog fornyet håb kort efter da deres lange angriber fandt en fri nummer 4 i feltet, som flot headede den i det lange hjørne, og nu lugtede de bold. Og med et par minutter igen kunne Celtics nummer 12 udnytte et forsvarskoks i Ulvenes højre side og lidt ufortjent udligne til slutresultatet 2-2.

En flok slukørede Ulve forlod banen, men husk nu at første halvleg nok var den bedste halvleg indtil videre denne sæson!