Steppeulvene - Cph. Celtic-2 1-2

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 12. Maj klokken 09.00

Mål for Ulvene: Lasse

0 tilskuere mødte op på Kløvermarken. Spillerne blev mødt med strålende solskin, med en let brise på tværs af banen.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Koch, Nicklas, Morten, Bo - Torben, Steen, Lasse, Mikael - Henrik, Bali
På bænken sad: Robert og Lars Caspersen

Ulvene spillede store bededag årets 4. udendørskamp. Modtsanden stod de skotske indvandrere fra Copenhagen Celtic for, og deres ry som et meget fysisk hold skulle vise sig at være ganske rigtigt. Ulvene fik dårligt nyt inden starten af kampen, hvor Thomas fik et smæld i lysken, og ikke kunne deltage, og Nicklas fik det samme efter kun 10 minutter, så de 14 mand var pludselig forvandlet til 12...

1. halvleg startede meget taktisk, og det var tydeligt at holdene ikke havde mødt hinanden før, så man skulle lige føle hinanden lidt på tænderne. Det meste af kampen foregik på midtbanen, og der blev virkelig gået til makronerne, hvilket den glimrende dommer Mogens heldigvis tillod.

Der blev ikke skabt mange chancer, men langsomt men sikkert overtog Ulvene mere og mere af spillet, dog uden at kunne skabe de helt store chancer, så holdene kunne gå til pausen med 0-0 efter en glimrende første halvleg af Ulvene.

2. halvleg blev åbnet på samme måde som første med meget spil på midten af banen, og med 2 gode forsvar der hold de andre væk fra de store chancer. Efter et kvarters spil slap Koch dog afsted på højrekanten, og serverede et flot indlæg til Henrik, som blev skubbet kraftigt i ryggen, og Mogens tøvede ikke med at pege på pletten - straffe til Ulvene! Henrik samlede selv bolden op og sparkede til højre for keeperen, som dog havde luret Henrik af og snuppede sparket! Stadig 0-0.
Ulvene skabte de næste par minutter et par gode chancer til både Lasse og Henrik, dog uden at kunne få scoret. Efter 25 minutter begik træner Kragelund så et dumt frispark på midten af banen, og måtte ud og køle af i 10 minutter. Netop som de 10 minutter var ved at være gået scorer Celtic et lidt heldigt mål - formanden tager det helt på sin kappe.

Ulvene var nu nød til at presse fremad, og kort efter slår Celtic kontra og scorer et glimrende mål, 0-2. Med 10 minutter igen er der ikke andet at gøre end at kaste hele styrken frem. Begge hold virkede meget trætte i den trykkende varme, men Lasse havde bestemt sig for at i dag skulle det være, og på en fin tværaflevering fra Mikael tager han et træk til højre og tordner bolden ned i det nærmeste målhjørne 1-2, og 6 minutter igen!!

Nu blev de sidste kræfter kastet ind på at få udlignet, men Ulvene kom ikke frem til det store, og kampen blev tabt 2-1. Vi spillede dog en rigtig god kamp, og det var en fed kamp at være med i fordi Celtic går til den og ikke bitcher hvis der også bliver gået til dem, så stor ros til både dem og Ulvene - vi slår dem i efteråret!