1 tilskuer mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med tåget vejr med en let brise over Amager.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Morten - Koch, Bali, Nicklas, Bo - Alsing, Steen, Lasse, Torben - Henrik, Asbjørn
På bænken sad: Thomas

Efter 8 nederlag på stribe og et uheldigt afbud til sidste uges kamp var det en flok sultne Ulve der gik på banen denne søndag formiddag. B&J var tydeligvis så skræmte, at de valgte kun at stille op med 10 mand, hvilket fra kampens start resulterede i et massivt pres mod gæsternes mål. Ulvene dominerede fuldstændigt, og efter 25 minutters spil kunne Henrik fortjent bringe Ulvene foran 1-0 på et flot oplæg af Bo. Et kvarter senere var den gal igen i gæsternes forsvar, og Asbjørn steg flot til vejrs, efter et perfekt indlæg af Torben, og headede Ulvene foran 2-0, som holdt sig til pausen. Fra anden halvlegs start var det en flok tilfredse og lidt ukoncentrerede Ulve, og kun storspil af målmand Larsen holdt gæsterne fra at komme ind i kampen. Et kvarter inde i anden halvleg blev kampen reelt afgjort, da Bali havde sneget sig med frem, og på bedste Søren Larsen maner sneg han bolden udenom en fremstormende keeper, 3-0. Ulvene vadede resten af kampen bogstavelig talt i chancer (fik du den Lyster?), og kun mindre mirakler fra gæsternes målmand gjorde at der kun blev scoret yderligere to gange, ved Henrik og Koch. En lækker sejr til Ulvene ovenpå en svær periiode, men nu er skuden vendt, og det gode spil skal føres videre til den svære kamp mod Hackenbusch på lørdag. Forza Ulvene!