SC Boca Vista - Steppeulvene 0-3

Spillested: Valby Idrætspark
Tidspunkt: Mandag 9. april klokken 09.00

9 tilskuere mødte op på Valby Idrætsparks bane 4, og så en Ulvehold starte i følgende frække 4-3-3 opstilling: Lasse R - Bo, Malthe, Asger, Koch - Gregers, Rene, Secher - Dan, HC, Lasse K. På bænken sad: Lars, Jesper og Asbjørn. Mål for Ulvene: Lasse K 2, Asbjørn

2. påskedag blev det endelig tid til den imødesete sæsonstart i A-rækken for det 'nye' Steppeulvene, efter den tiltrængte vitaminindsprøjtning af nye spillere fra både PSB og andre fremmedlegionærer. Hele 9 tilskuere havde da også trodset den noget kølige, blæsende og våde aprilmorgen. Hele vinterpausen har som sagt været brugt til at få stablet et slagkraftigt hold på benene til den nye sæson i A rækken, og vores første modstander Boca Vista må have rystet i de lyseblå bukser da de så en flok toptændte og veltrimmede Ulve, der så meget klar og selvtillidsfulde ud efter 4 træningskampe uden nederlag.

Kampens indledning bar dog lidt præg af lidt sæsonstart-nerver, og det blev primært et slag om at få overtaget på midten. Det tilkæmpede Ulvene sig dog, og efter 15 minutter fik HC årets første store chance efter et godt gennembrud af Lasse K på højrefløjen, som med et præcist indlæg fandt HC der kunne tæmme bolden med brystet, men desværre for Ulvenes topscorer ramte afslutningen det eneste sted i målet den ikke skulle, nemlig lige på målmanden.

Ulvene pressede nu Boca i bund, og efter en smuk stikning fra Dan kunne Lasse K efter ca. 25 minutter lobbe bolden over Boca's fremstormende målmand til debutantkasse og årets første Ulvescoring, 1-0!

Det fik straks trænerteamet til at foretage en trippeludskiftning!

Presset på Boca blev dog holdt indtil pausen, og det var kun sort uheld at først HC og efterfølgende Asbjørn ikke kunne øge føringen, så det blev ved de 1-0 til Ulvene ved halvlegsfløjtet. En stærk halvleg, som dog burde have givet mindst et mål mere, og særligt HC virkede til at være tynget af at han nærmer sig de 100 mål for klubben...

I starten af anden halvleg fik Boca flyttet spillet betydeligt længere frem på banen, uden dog for alvor at blive rigtig farlige. Men der var lidt panik at se i Ulvenes øjne, som dog fik vendt den kedelige udvikling med en trademark kontrascoring, hvor en yderst velspillende Lasse K fandt en fremstormende Asbjørn helt fri på midten, og så stod dn 2-0 og kampen virkede lukket.

Kort efter blev det også 3-0 da Broman energisk kæmpede sig igennem venstresiden og på midten fandt en fri Lasse K der kunne score dagens anden kasse til 3-0! Nu var kampen helt sikkert afgjort, og de resterende 15 minutter blev brugt på at sikre at det meget velspillende forsvar fik lov at åbne sæsonen med et clean sheet.

Det lykkedes heldigvis, blandt andet takket være en flot redning fra Lasse, som på Boca's vel egentlig eneste chance dykkede hurtigt som en ninja ned til sin højre stolpe og sikrede sig bolden. Alt i alt en meget stærk start på sæsonen for Ulvene, som muligvis går en stor sæson i møde!

Kampen blev som vedtaget på generalforsamlingen afsluttet med en omgang øl courtesy of Kornerup og en afstemning om Dagens Ulv. Ulvene valgte at gå TV3+ i bedene og vælge kampens dobbelte målscorer Lasse K. som bedste spiller - meget fortjent, og tillykke herfra!