Tidspunkt: Lørdag 2. oktober klokken 13.20

0 tilskuere - men en råbestærk holdleder - var mødt op denne blæsende kolde lørdag eftermiddag
Ulvenes startede i en taktisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Sune - Lars Cas., Klaus, Korne, Kim - Dan, Gregers, Kristian, Hurup - Daniel, Scott
På bænken sad: Daniel, Karsten og en syg Bo

Mål for Ulvene: Dan, Daniel

Det startede så skidt for Ulve-holdet i dagene op til denne første kamp ud af fire mod topholdene i rækken. Afbuddene væltede ind i løbet af fredagen og lørdag formiddag. 3 syge-afbud og et enkelt frokost-afbud, og træner-teamet måtte ud i den yderste periferi af spillertruppen for at kunne stille med fuldt hold - og det blev med 3-4 spillere, der kan spille veteran-bold! Og de mange afbud - heraf tre i forsvaret - gjorde sig hurtigt gældende mod et stærkt og tændt Boca Vista hold, der med vinden i ryggen kom stormende fra start. Med kun Klaus som vanlig starter i forsvaret havde ulvene store problemer med Bocas to dygtige angribere, og kun held og uskarphed forhindrede Boca Vista i at komme foran. Hjemmeholdet spillede hurtigt, deres forsvarsspillere var store, men hurtige, og Boca Vista-spillerne vandt alle nærkampe. De første 20 minutter… Men så driblede Dan lidt rundt i Ulvenes højre angrebsside, sparkede et fladt indlæg indover, og på forunderlig vis havnede bolden hos Daniel ved bagerste stolpe, og han kunne uden problemer lægge den over i det lange hjørne til 0-1. Særdeles ufortjent, var der stor konsensus om på Ulvenes bænk. Og mon ikke chokket over at komme bagud forplantede sig til Boca-spillernes ben. For nu begyndte Steppeulvene at komme bedre med i duellerne, forsvaret fik styr på de to angribere, og kampen blev mere lige. Og da så Dan ca. ti min. inden pausen tog chancen med et lob langt, langt udefra, og bolden i en perfekt bue dalede ned bag Bocas ellers enormt store målmand, var det pludselig Ulvene, der var helt oven på - både på måltavlen og mentalt.

Og anden halvleg skulle vise sig at blive en af de bedste i sæsonen - i hvert fald rent defensivt - for Boca Vista - som altså er et rigtig stærkt hold - producerede ikke så meget som en eneste målchance. Steppeulvene arbejde simpelthen fantastisk for hinanden, forsvaret stod perfekt, den centrale midtbane fik lukket Boca-midtbane helt ned, og Sune var meget sikker i sine indgreb i feltet. Samtidig opstod der flere gode kontra-muligheder i den anden ende, men de 2-0, som kampen endte i Steppeulvenes favør, var rigeligt til at fremkalde store smil hos ulvene. For da Kapow samtidig overraskende tabte til Celtic, kan Ulvene nu selv afgøre, om de skal i play-off til mesterrækken!