Tidspunkt: Onsdag 8. September klokken 17.00

0 tilskuere kom til Valby Idrætspark på denne pragtfulde dag.
Ulvenes startede i en taktisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Kristoffer - Torben, Morten, Nicklas, Lars C - HC, Steen, Lasse, Henrik, Koch - Lars K
På bænken sad: Bali og Asbjørn

Mål for Ulvene: 1-1 selvmål, 1-2 Morten, 1-3 Lars K, 1-4 Henrik, 2-5 Henrik, 2-6 Bali

Ulvene startede vanen tro lidt sløvt, og Boca bragte sig foran efter blot 5 minutter på et flot skud fra kanten af feltet. Efter dette overtog Ulvene initiativet, men der skulle et selvmål til at sætte Ulvene i gang (i øvrigt flot headet ind af Bocas nummer 2). Ulvene var nu ovenpå og ikke til at styre, og med hvad der måske kan udnævnes til årets mål bragte Morten Ulvene i front med et fantastisk frisparksmål fra 40 meter. Nu sprudlede Ulvene, og Lars K lavede et næsten lige så flot mål, da han efter et fremragende gennemspillet angreb lobbede bolden over keeperen i bedste Romario stil, og Ulvene kunne gå til pausen med en 3-1 føring. Kort efter pausen øgede Henrik til 4-1, og lavede også senere målet til 5-2, så tørken er i sandhed ovre! Ulvene styrede nu begivenhederne fuldstændigt, og da Bali på en flot flugter gjorde det til 6-2 var det godnat med Bocas drømme om at indhente Ulvene, på trods af de fik lov at lave et trøstemål i sidste minut. Vi er nu sikre på minimum andenpladsen i rækken, og dermed en kvalkamp til A-rækken!