0 tilskuere var mødt op på Kløvermarken denne halvkølige og blæsende lørdag.
Ulvene startede i en klassisk 4-5-1.
Følgende var valgt: Bali - Asbjørn, Nicklas, Steen, Koch - Zabel, Gregers, Daniel, Lasse, Alsing - Lars Cas.
På bænken sad: Henrik

der var dømt topkamp på Kløvermarken da rækkens nummer 3 BK05 tog imod nummer 4 Steppeulvene. Kampen var da også blevet lagt på anlæggets bedste bane, nemlig kunstgræsbane nummer 3, og straks fra start blev der spillet god bold!

Begge hold satsede på en massiv midtbane, og det gav en del spil på midten i starten af kampen, uden at nogle af holdene skabte de store chancer. Ulvene kom dog hurtigst ud af blokken, og der var halvstore chancer til både Daniel og Lars. Det var derfor stik imod spillet, da BK's nummer 10 tog chancen fra kanten af feltet og smækkede den helt op ad stolpen, så Bali i kassen var chanceløs. 1-0 til BK05!

Dette fik dog for alvor tændt op for Ulvene, og en uhyre velspillende Gregers sparkede et frisprak direkte i hovedet på Lars Caspersen der flot dirigerede den i det lange hjørne. Dette blot et minut efter BK's føringsmål, 1-1.

Og blot 5 minutter senere steg Daniel uimodståeligt til vejrs efter et perfekt hjørnespark fra Lasse og hamrede bolden i kassen med hovedet, 2-1! BK spillerne rendte nu rådvilde rundt, og kunne ikke finde vej igennem et Ulvehold, der vel sjældent har stået bedre på banen. Fejlafleveringerne afløste hinanden, og Ulvene vendte lynhrutigt spillet til egen fordel. Dette var også tilfældet da Gregers opsnappede bolden og flot spillede Daniel helt fri, og han vælger som det mest naturlige i verden at lobbe bolden over keeperen, 3-1, som også var stillingen ved pausen!

I anden halvleg fortsatte Ulvene det fantastiske spil, og specielt midtbanen med Gregers, Lasse og Daniel var altdominerende, og det var derfor fuldt fortjent at Gregers efter et lille kvarters spil kunne score fra en spids vinkel efter oplæg fra Daniel, 4-1! Dette knækkede endeligt BK05, der nu ikke længere kunne stille noget op, og kort efter kunne Henrik - lidt heldigt - score til 5-1, på hvad der vist var et indlæg...

Et kvarter før tid fik BK pyntet på resultatet, da en ripost fra Bali havnede lige for fødderne af BK's nummer 9, som hamrede boldne i nettaget, 5-2. Ulvene satte dog lige et ekstra gear på, og inden kampen var færdig havde Daniel fuldbrydet sit hattrick på en foræring fra keeperen, og Lars Caspersen kronet en flot indsats som angriber med sit andet mål efter klumpspil - 7-2 til Ulvene! Alle spillede en rigtig god kamp, og BK blev faktisk kørt tværs over, på trods af at de var ubesejrede inden kampen, og havde rækkens bedste forsvar!

Bali bliver nok sur hvis ikke jeg lige til sidst nævner en fantom tv-redning på et meget vigtigt tidspunkt i første halvel (vist ved 1-1), hvor han i fuld længde for viftet bolden lige udenom mål helt ud i hjørnet, sådan!