Ulvene startede i en klassisk 4-4-2.
Følgende var valgt: Sune - Lars C, Nicklas, Steen, Koch - Lars Cas., Asbjørn, Lasse, Alsing - HC, Jimmy
På bænken sad: Kornerup og Malthe

Selv i dette tidlige stadie af sæsonen må man sige at tirsdagens kamp var lidt af en lækkerbidsken. Nummer 1 mod nummer 2 i rækken, og en kamp om meget vigtige point.

Der var en del forvirring omkring Ulvene, da vi kun var ti da kampen startede, og da der ikke rigtig var blevet varmet op eller givet trænerinstrukser. Om dte var det der gjorde at BK05 tænkte de ville presse hæjt fra starten af kampen finder vi nok aldrig ud af, men allerede efter 30 sekunder opfangede BK's nummer 5 en tværaflevering fra formanden i forsvaret, og kunne temmelig ubesværet finde nummer 11 foran mål, 0-1! Fy for en kold spand vand i hovedet...

Ulvene rejste sig dog hurtigt, og spillet blev bedre og bedre som første halvleg skred frem. Der var inden for det første kvarter kæmpe chancer til både Caspersen og HC, så det var derfor helt fortjent da Ulvene fik udlignet til 1-1 efter en lille halv time. Og hvilken udligning! Krøyer modtog bolden på kanten af feltet, og opsnappede at BK's keeper var kommet lidt langt ud, og lobbede derefter bolden følt over i det lange hjørne, fremragende!

Det sidste kvarter af første halvelg var lidt en stillingskrig, og det mest interessante var at Koch fik en advarsel 2 minutter før pausen. Holdene gik til pause med 1-1.

Starten af anden halvleg var ren overlevelse for Ulvenes 10 mand, og vi stod langt tilbage på banen, men stod godt, og BK skabte vel ikke en reel målchance i den periode. Efter at Ulvene blev fuldtallige blev spillet flyttet lidt længere frem, men det var stadig BK der havde bolden klart mest, dog uden at skabe det store.

Efter ca. 30 minutter indtraf dagens måske sjoveste oplevelse, da der blev lagt et indlæg ind mod Lars C der stod alene på midten og skulle forsøge at hoppe op i en luftduel med BK's målmand på lidt over 2 meter. Lad os bare sige at han ikke rigtig havde en chance...

Der skete vist ikke rigtig noget resten af kampen, men desværre blev Malthe skadet kort før tid. Kampen slutter retfærdigt nok 1-1. BK havde bolden mest, men Ulvene havde de største chancer.