Beckham Boys - Steppeulvene 5-0

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: Tirsdag 19. oktober 17.30

10-12 tilskuere var mødt op på Kløvermarkens lækre kunstgræs denne halvkolde efterårsraften.
Ulvene startede i en klassisk 4-4-2 opstilling.
Følgende var valgt: Sune - Bo, Steen, Korne, Mikkel - Daniel R, Gregers, Koch, Jakob - Dan, HC
På bænken sad: Malthe, Klaus og Thomas

Et brag af en kamp ventede de fremmødte tilskuere, da Beckham Boys og de storspillende Steppeulve mødtes i en direkte konfrontation om play-off pladsen til mesterrækken denne vindblæste og kolde efterårsaften.

Ulvene var godt støttet af 3 mand - hvoraf 2 var mødt op i de klassiske Puzzy Power trøjer - mens Beckham Boys havde støtter af både egne tilskuere og tilskuere fra Svendborg FC der med et pointtab til Ulvene kunne sikre sig den direkte oprykning.

Indledningen af kampen blev præget af dens vigtighed, og begge hold brugte de første minutter til at se hinanden an og holde bolden i egne rækker. Efterhånden blev der dog lukket mere op, og Ulvene kom til kampens første halve chancer efter gode kombinationer mellem de offensive esser; Gregers, Daniel, Dan, Jakob og HC, uden at det dog blev rigtig farligt.

Beckham Boys havde bolden mest, men blev lukket effektivt ned af både midtbane og forsvar, og deres udsendte reporter kan faktisk ikke huske de havde det der mindede om en chance i første halvleg. Kort før pausen kom første halvlegs bedste chance, da HC fik bolden serveret i dybden af Dan, og pludselig var alene med keeperen. Møller var med i feltet, og HC forsøger at spille den på tværs, men Beckham keeperen får flot pareret.

Holdene kunne derfor gå til pausen med 0-0, efter en stærk første halvleg af Ulvene.

I anden halvlegs start fortsatte stillingskrigen, indtil BB fik et frispark langs sidelinien. I stedet for at knalde bolden indover spillede de den smart skråt tilbage til en fremstormende forsvarsspiller, der lagde bolden over i det lange hjørne til en 1-0 føring. Det var vist et indlæg, men det tæller den jo desværre ikke mindre af...

Kort efter slipper deres angriber alene igennem og udplacerer køligt Sune, så BB nu var foran 2-0, og Ulvene var rystede. Ulvene brugte herefter lidt minutter på at finde sig selv, og fik skabt lidt halve chancer, som dog ikke blev omsat.

Med et kvarter igen måtte Ulvene satse lidt, og Korne blev rykket op på midtbanen, så der nu kun var 3 mand i forsvaret. Det kostede desværre en kasse på en kontra fra BB, der fik hjørne hvor den garderhøje højre fløj kom højest og gjorde det til 3-0.

Et par minutter efter begik Korne straffe og fik gult kort, og straffesparket blev køligt omsat af BB's keeper. Nu gik Ulvene lidt i opløsning og kort før tid kunne deres anden angriber også gøre det til 5-0 da han ekspederede bolden igennem Sunes ben på en friløber.

Et kedeligt og alt for stort nederlag til Ulvene, der faktisk spillede en rigtig god kamp i en time, mod hvad jeg godt tør betegne som det bedste hold vi hat mødt denne sæson. Nu skal vi hanke op i os selv og slutte det helt forrygende efterår af med sejr over Svendborg søndag, så vi kan få 3.pladsen!