Tidspunkt: Lørdag 26. April klokken 13.30

1 tilskuer mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med pragtfuldt forårsvejr.
Assisterende coach Morten havde sat ulvenes op i en vanlig og stabil 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Alsing, Amdi, Niklas, Lars Cas., Morten, Bo, Christian, Lars Patrick, Thomas, Ministro og HC
På bænken sad: Asbjørn

Mål for Ulvene: Malthe, Asbjørn

Begge mandskaber virkede vanvittigt oplagte og med Mogens med loest garn, var der lagt op til en stor dag i Kloeveren. Der blev lagt godt og haardt ud paa begge sider og paa trods af den noget urutinerede midtbane, satte ulvene sig godt igennem fra start af.

Flere gode forsoeg paa kassen, men Bang´s forsvar skulle vise sige at kunne holde saavel en hurtig HC og en skarp Minister i jerngreb. I 22. lykkedes det Thomas at faa sat hovedet paa bolden der fra baglinien, netop skruer sig over maal-linien, men Mogens vurder fra midtercirklen at bolden inden da er ude...

Det stopper dog ikke Ulvenes frem-march og i 28. minut brager en staerkt spillende Thomas igennem paa en loes bold i feltet og overrasker Bangs keeper, der maa ind og hente bolden i kassen. 1-0 til Ulvene, som ogsaa er stillingen ved pausen.

Kort inde i anden halveg lykkedes det Bang at udligne paa noget der lignede et lille forvarskollaps. Der skulle dog ikke gaa laaenge foer Malthe paa et frispark af Morten, med baghovedet faar nikket bolden i kassen og Ulvene virker nu sikre med en 2-1 foering igen.

Selv med sit normalt meget hoeje bundniveau, maa en haard presset Bomber i 78. minut se sig noedsaget til at tackle en Bang-spiller en kende haardt. Mogens viser Bomberen aarets forste, knas-toerre ostemad lige i masken. Et par meter uden for feltet fyrer Bang af, mens bolden dog bouncer mod Ulve-muren. Det lykkes Bang at fange reposten og knalder bolden i garnet. Ulvene kigger maabende paa.

Allerede 2. minutter efter er Ulve-forsvaret igen paa randen af kollaps og det lykkedes her kort foer tid Bang at score til 2-3. Aergeligt !! De sidste 10 minutter var een lang parade af ulve-angreb og HC og Minister havde mere en normalt mange gode forsoeg !!! Kampen ender dog 2-3.