Steppeulvene - Argon FK 1-1

Spillested: Kløvermarken
Tidspunkt: 3. oktober klokken 15.15

0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med regn i stride strømme og en grim blæst på tværs af banen.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Steen - Nicklas, Asbjørn, Jimmi, Bo - Lars Cas., Gregers, Korne, Torben - Jakob, Thomas
På bænken sad: Sune og Lasse

Uha, for et møgvejr spillerne blev mødt med denne eftermiddag. God silende regn, og en led vind gjorde forholdene ganske uegnede til fodbold, men spilles skulle der. Argon fik hurtigst tæmmet bolden, banen og vejret, og på klassisk Ulve manér skulle der kun gå godt 10 minutter før et par hjørnespark og efterfølgende kontraer førte til at Argon's nummer 12 kunne heade bolden i kassen efter en lidt heldig afretning.

Ulvene kom sig dog hurtigt over chokket, og satte sig efterfølgende tungt på spillet, især styret af en velspillende midtbane med Gregers og Korne. Ulvene fik dog ikke skabt de helt åbne chancer før kort før pausen da et indlæg dumpede ned hos Jakob Møller, der resolut bankede bolden i kassen med en helflugter, 1-1! Denne stilling holdt til pausen.

I anden halvleg kom Argon spillemæssigt bedre med, og det meste af halvlegen forløb som et midtbaneslag, uden at nogen af holdene skabte nævneværdige chancer. Ulvenes største chancer var et par halve af chancen til Thomas, Jakob og Gregers, men kampen endte fortjent nok 1-1.