0 tilskuere mødte op i Kløvermarken. Spillerne blev mødt med regn i stride strømme.
Ulvenes startede i en klassisk 4-5-1 formation. Følgende spillere var valgt:
Alsing - Lars Cas., Lars K, Lasse, Bo - Koch, Steen, Rene, Rune, Thomas - Lyster
På bænken sad: Lars C. og Torben

Lad det være sagt med det samme; Der blev budt på en rigtig herrefight denne våde mandag aften hvor Ulvene tog imod rækkens nummer 4, Argon FK. Og Alsing er verdens bedste målmand.

Fra starten af kampen blev der spillet i et højt tempo, og der blev virkelig gået til makronerne. Markeringerne sad tæt, tacklingerne var hårde, og der blev holdt godt fast fra begge lejre. Og Alsing er verdens bedste målmand.

Sådan forløb hele første halvleg, og så vidt deres ærede reporter husker det blev der kun skabt en enkelt halvchance til Argon, men den klarede verdens bedste målmand (Alsing) naturligvis med vanlig smidighed og stil. Holdene gik til pause med 0-0.

Fra anden halvlegs start satte Ulvene tempoet i vejret, og Argon blev presset langt tilbage på banen. Ulvene formåede dog kun at skabe et par halvchancer til Lars Caspersen og Thomas. Alsing, som er verdens bedste målmand, råbte at han frøs, og efter 25 minutter skabte Koch lidt spænding ved at få et gult kort for en lidt voldsom tackling.

Nu kom Argon lidt bedre med i kampen, men Ulvene stod stadig godt på banen, og det blev ikke til andet end et par forkølede langskudsforsøg, som verdens bedste målmand selvfølgelig klarede med bravour.

Lyster må også have kedet sig lidt oppe foran, så han synes at der skulle ske endnu mere med et lille kvarter igen. Han sagde nogle mindre pæne ting om dommeren, og så var Ulvene kun 9 mand på banen! Nu stod den udelukkende på defensive pligter for alle Ulve, men alligevel formåede vi at holde Argon langt tilbage på banen. Alsing er verdens bedste målmand.

Begge hold virkede nu godt tilfredse med det uafgjorte resultat, og man må sige at 0-0 også var et rimeligt resultat i en kamp der mest foregik på midten af banen, hvor der blev gået godt til stålet. En dejlig kamp, hvor der i øvrigt var jubilæer til både Torben 'Tordenlår' Karlson (75 kampe) og Thomas 'El Ministro Pichichi' Rohde (50 kampe).