Steen - Torben, Lars K, Morten, Bo - Alsing, Nicklas, Malthe, Lasse, HC - Bali
På bænken sad: Thomas, Lars Caspersen og Christian

Mål for Ulvene: Thomas, HC

Det var en regntung torsdag formiddag på Ryparkens knoldede baner, at Ulvene satte en tyk streg under at de er det bedste hold i B rækkerne denne sæson. Der var set frem til topkampen mellem nummer 2, Argon, og nummer 1, Ulvene, i lang tid, men det var tydeligt fra start at der var klasseforskel på de to hold.

Ulvene lagde ud med at have bolden i 20 minutter, uden at målmand Kragelund fik lov at røre den en eneste gang. Der blev skabt et par småchancer, ikke mindst da Alsing tordnede bolden på overliggeren fra en spids vinkel, men det var først da Ulvenes topscorer kom på banen der kom gang i netmaskerne. Ministeren kom ind efter 26 minutter, og allerede 4 minutter senere kunne han med et flot skud udplacere Argons keeper til Ulveføring 1-0!

Dette steg ham dog hurtigt til hovedet, og en mindre hjerneblødning ved hjørneflaget betød en ti minutters pause til topscoreren. Argon var dog stadig på ingen måde i nærheden af at komme igennem Ulvenes betonforsvar, og pausestillingen 0-1 var mindst et mål for lille.

I starten af anden halvleg kom Argon bedre med, ikke mindst takket være en lumsk modvind til Ulvene, men de kom stadig ikke frem til det store. I stedet slog Ulvene kontra, og Lasse fandt smukt HC i dybden, og denne kunne sikkert score til 2-0! Efter dette satte Ulvene tempoet ned, og kontrollerede kampen fuldstændigt. Malthe lavede et imponerende ryk efter 70 minutter, og kom hele vejen igennem og skulle noteres for et debutmål, men en tydelig parade med hånden på stregen forhindrede dette gloriøse øjeblik. Der var dog klart straffe, men det så den ellers udemærkede dommer ikke.

Ulvene kørte sikkert sejren hjem, og kan stadig synge "Vi ligger nummer 1"!!!