0 tilskuere mødte op i Kløvermaken. Spillerne blev mødt med gråt men tørt vejr.
Ulvenes startede i en klassisk 4-4-2 formation. Følgende spillere var valgt:
Henrik - Bo, Lasse, Asbjørn, Lars Cas. - Alsing, Steen, Koch, Søren - Christian, Thomas
På bænken sad: Bali

Ulvene spillede søndag revanchekamp mod Kbh. Allstars som vi tabte 1-0 til i foråret, og de fremmødte Ulve var tændte og klare til at vasje sidste uges grimme nederlag af sig.

Starten af kampen var meget lige, men Ulvene fik hurtigt et overtag i både spil og chancer, og specielt Ministeren var en evig og konstant trussel uden dog egentlig at komme tæt på at score. Det var derfor stik imod spillets fordeling, at Allstars' nummer 14 tordnede bolden op i nettaget fra 20 meter med det kolde venstreben, 0-1!

Resten af halvlegen blev også domineret af Ulvene, men der blev stadig smidt for mange bolde væk, og skabt for få chancer. Holdene gik til pause med resultatet 0-1, Ulvene havde bolden i 58% af tiden.

Anden halvleg blev indledt med et veritabelt stormløb mod Allstar målet, men en velspillende keeper og en uskarp Lyster gjorde at overtaget ikke blev til mål i de første 20 minutter. Presset blev dog for meget for et par af Allstar spillerne der begik hævnagter og brokkede sig til Mogens, og de var nu kun pludselig 9 mand på banen!

Dette udnyttede Ulvene selvfølgelig prompte til at gå over til et 3-mands forsvar og lægge yderligere pres på Allstars, men man skulle helt hen til et lille kvarter før tid før føromtalte Lyster kunne score på et fint oplæg fra Søren, 1-1! Og helt fortjent må man sige!

Det sidste kvarter ville Ulvene gerne, men kom ikke frem til så mange chancer, og i stedet forærede Asbjørn pludselig en friløber til Allstars nummer 14, men en Bali med mord i øjnene bragede ud i ham, så han overplacerede sin afslutning på det groveste.

Kampen sluttede 1-1, og det kan begge hold vel egentlig være ok tilfreds med. Ulvene fordi de var bagud, og Allstars fordi de til tider var mere eller mindre udspillede. Nu er der virkelig lagt i kakkelovnen til et topbrag søndag mod OA!